0,00
0
0
Subtotal: 0,00
Geen producten in je winkelwagen.

Transportkosten & levertijden

Alle producten worden binnen Nederland zonder bijkomende kosten geleverd. Uitzondering hierop zijn leveringen op de (Wadden) eilanden. Voor België en Duitsland (indien van toepassing, niet alle producten mogen wij naar Duitsland leveren) geldt een transporttoeslag.

Hoe snel leveren wij?
Wij doen onze uiterste best je order zo spoedig mogelijk te leveren. Hierbij zijn we afhankelijk van transporteurs, pakketdiensten en onze leveranciers.
Je mag er vanuit gaan dat “kleinere producten” met 1 – 4 werkdagen geleverd worden. Hierbij kan je denken aan zandbakken, zandtafels, watertafels, schommelaccessoires, speelkeukens, speelhuisaccessoires etc.

De levertijd van “grote producten” varieert per merk en seizoen. Ga uit van 3 – 7 werkdagen levertijd voor grote items zoals bijvoorbeeld schommels, speeltoestellen en speelhuizen. Hiervoor is als transportvoorbereiding wat tijd nodig. Van bepaalde merken kunnen ook deze producten zeer snel geleverd worden.

Producten worden pas geleverd als de betaling van de hele bestelling voldaan is (bij de keuze voor bankoverschrijving).

Heb je een verjaardag of andere dringende reden om je product zeer snel in huis te hebben, neem dan contact met ons op. We kijken graag met je mee naar wat mogelijk is.

Alle speeltoestellen, schommels, tafels en speelhuizen uit de Douglas Exclusief lijn worden op order voor je geproduceerd door onze leverancier. Voor Douglas geldt een levertijd van 4-7 werkdagen voor Nederland, 1-2 weken voor België. Douglas-Lieferung in Deutschland dauert 1-2 Wochen.

Voor de producten van Pinolino geldt dat een deel door ons (1 – 4 dagen levertijd) en een deel rechtstreeks door Pinolino geleverd wordt. Houd dan rekening met tot 15 werkdagen levertijd. 

Wij leveren ook naar België en Duitsland. Houd voor België rekening met een levertijd tot 8 werkdagen voor grote items. Voor Duitsland geldt voor deze producten tot 15 werkdagen. Check ook de transporttoeslag voor België en Duitsland op de productpagina’s.

Voor vragen over de actuele levertijd van je product bel je 0317 20 20 15 of app je via de button onderaan de pagina.

Jouw product uitverkocht?
Wij doen er alles aan de voorraad zeer goed in de gaten te houden. Bij zeer grote drukte kan het een keer voorkomen dat je bestelling en onze voorraadupdate elkaar kruisen. In dat geval nemen wij direct contact met je op.

Lieferung nach Deutschland.
Viele unserer Produkte (Spielhäuser, Rutschen, Schaukeln, Sandkästen) werden auch nach Deutschland geliefert. Wenn beim Produkt ein Transportpreis für Deutschland angegeben ist, kann es nach Deutschland geliefert werden. Bitte rechnen Sie mit bis zu 15 Arbeitstagen für die Lieferung.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Kan ik u helpen?